Sila muža, pravidelný unikátny 30-minútový rozhovor dvoch mužov na báze otázok a odpovedí na horúce témy týkajúce sa mužov, otcov, synov z pohľadu Etikoterapie, vysielaný v rámci cyklu K prameňom etikoterapie.

Naživo vysielame každú tretiu stredu, rozhovor vedú VLADIMÍR TĹČIK a VLADIMÍR ČERVENÁK.

Vysielame v premiére na kanály YouTube, konto Vladimír Červenák a tiež na www.advaita.sk.

Otázky a námety na rozhovor môžete písať na mailovú adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Aká je pravda o mužskosti? II. 

Streda 26. Október 2022 o 20:00

Okruh tém 21. časti

,,NIE SI TAK DLôEŽITÝ, V TVOJOM ŽIVOTE NEJDE LEN O TEBA".

Už si sa zobudil zo sebe strednosti a vzdal si sa svojej chlapčenskej mentality?

Presvedčenia, že si úžasný, dôležitý, že si hrdina, a cieľom tvojho života, je získavanie stále väčšej moci, bohatstva a slastného uspokojovania svojich potrieb?

Keď pomáhame iným, sme šťastnejší. Akonáhle spoznáme radosť, ktorú človeku dáva služba druhým ,už nikdy necúvneme. Vzdanie sa lipnutia na svojej vlastnej dôležitosti, znamená vstúpiť do ríše slobody.

,,KONEČNÝ VÝSLEDOK NEMÁME VŽDY VO SVOJICH RUKÁCH".

Chceš mať všetko pod kontrolou, robíš všetko preto, aby si zmenil svet k lepšiemu, preberáš zodpovednosť za všetkých a za všetko?

Život od nás neočakáva, že budeme vždy vedieť, čo máme robiť. Chce po nás iba, aby sme sa stále snažili to zistiť, aby sme konali. Robiť správnu vec a neuspieť, nie je skutočná prehra.

Podporte nás, prosím, odberom, budete informovaní o nových videách na našom kanáli.