Sila muža, pravidelný unikátny 30-minútový rozhovor dvoch mužov na báze otázok a odpovedí na horúce témy týkajúce sa mužov, otcov, synov z pohľadu Etikoterapie, vysielaný v rámci cyklu K prameňom etikoterapie.

Naživo vysielame každú tretiu stredu, rozhovor vedú VLADIMÍR TĹČIK a VLADIMÍR ČERVENÁK.

Vysielame v premiére na kanály YouTube, konto Vladimír Červenák a tiež na www.advaita.sk.

Otázky a námety na rozhovor môžete písať na mailovú adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Aké časy žijeme?

Streda 23. november 2022 o 20:00

Okruh tém 22. časti

1/ Hrozné časy, ťažké časy; to hovoria ľudia, ale žime ,,dobre,, a budú dobré časy. My sme časy: Akí sme my, také sú časy. Svätý Augustín Tak aké časy dnes žijeme z etikoterapeutického uhlu pohľadu ?

2/ Epidémia, vojna na Ukrajine, energetická a inflačná kríza, zdražovanie, rozdeľovanie ľudí v spoločnosti, LGBTI, chaos v politike. Čo je vlastne dôvodom týchto rýchlo po sebe nasledujúcich kríz a chaosu, prečo sa to deje ?

3/ Popritom všetkom treba sa starať o rodinu, partnera/ku, deti, chodiť do práce a zabezpečiť financie na chod domácnosti, splátky hypoték a niečo odložiť na dovolenku, či horšie časy. Jednoducho vytvárať ,, bezpečné prostredie a teplo domova“ pre svojich najbližších, byť zodpovedný za seba i svet. Ako to zvládať a byť v nadhľade, a byť pri tom láskavý a pevný v svojich postojoch a hodnotách, byť v pokoji, harmónii a v rovnováhe ?

4/Čo sa v tebe dialo pri začiatku týchto chaosov a kríz, a čo s odstupom času ? Vnímal si aj postupné zmeny, svojho postoja alebo to bolo od začiatku pevné ?

5/ Ako sa vyznať v tom kvante informácií a nájsť pravdu ?

Podporte nás, prosím, odberom, budete informovaní o nových videách na našom kanáli.