V sile jarnej energie otvárame v Liptovskom Mikuláši v Joga Balans Studiu etikoterapeutickú školičku s prvkami astrológie a jogy. Ide o unikátny cyklus deviatich stretnutí, ktorý vychádza z odkazu MUDr. Ctibora Bezděka, zakladateľa etikoterapie. Garantom projektu je Mgr. Vladimír Červenák, zakladateľ etikoterapeutickej školy Advaita a lektorkou absolventka tejto školy PaedDr. DagmaRA Sarita Poliaková, ktorá sa dvanásť rokov venuje astrológii a dvadsaťpäť rokov je cerifikovanou cvičiteľkou Jogy v dennom živote.

ETIKOTERAPEUTICKÉ KRUHY sú zamerané na sebapoznávacie zručnosti tak, aby sme sa postupne naučili rozpoznávať súvislosti, ktoré viedli do súčasného spôsobu žitia. Ak sa v ňom cítime naplnení, zistíme, čo nás viedlo k pocitom šťastia a celistvosti a ako v nich ďalej rásť. Ak sa v ňom cítime nespokojní, zistíme, aké máme možnosti urobiť v živote zmeny, ktoré budú viesť k šťastiu, k pokoju srdca a k naplneniu. To znamená, osvojíme si zručnosti, ktoré k danému stavu vedú.

Keďže žijeme vo svete duality a svojím žitím spájame energiu Zeme s vesmírnym dianím, každé stretnutie bude aj etikoterapeuticko-astrologickým pohľadom na situácie, ktoré sa práve dejú na oblohe. Pozrieme sa i na to, aký vplyv  na nás toto dianie má a ako cez etikoterapeutické zručnosti urobiť zmeny, ak ich urobiť chceme. Názornú ukážku spojenia etikoterapie s astrológiou nájdete každý mesiac v mesačníku Vitalita v horoskopoch zvaných ČAROkruhy v znamení zvieratníka.

Ak sa rozhodujete, či ETIKOTERAPEUTICKÉ KRUHY môžu vstúpiť do Vášho života alebo sa len chcete bližšie zoznámiť s etikoterapiou, pozývame Vás na pilotnú prednášku, ktorá sa uskutoční v piatok 31.3.2023 od 17. hodiny v priestoroch Joga Balans studia na Štefánikovej ul. 2, Liptovský Mikuláš. Povieme si viac o možnostiach a daroch etikoterapie, predstavíme celú koncepciu kruhov aj s programom deviatich etikostretnutí a jedného zážitkového letného pobytu. 

Tešíme sa na stretnutie. Sarita, lektorka projektu, a Miška,  majiteľka Joga Balans studia