BUDÍČEK! Nastáva čas aktivity, vitality, rastu. Ryby sa vzďaľujú v kolobehu zverokruhu, Baran sa prebúdza. Jeden astrorok končí, nový začína. Dobré ránko, úžasné dni. Je životaschopný čas - 20.3. 2021 o 10.37 h na trón zasadne Baran. Nesie si svoje cnosti i neresti tak, ako každé znamenie v duálnom svete. Aj vďaka tomu máme na Zemi pestrofarebnosť pováh a príbehov.

Keby si mal v sebe len cnosti, narodil by si sa do anjelských sfér, nie na Zem. Keby ti boli blízke len neresti a škodoradosti, poletoval by si v pekelnom svete, nie na Zemi. Hurá, si na Zemi! Máš v sebe kokteil rôznych vlastností, emócií, skúsme si teda z Barana vybrať cnosti. Napríklad:

ODVÁŽNE každé ráno vstaň do úžasného dňa tak, aby si videl jeho krásy a dary, aby si videl jeho pestrú ponuku možností. Vždy existujú. Aj vo výšinách, aj na samom dne, len otvor srdce. VITALITOU naplň svoj deň. Pokojne po rannej modlitbe chvíľku tancuj. Hudbou a pohybom privítaj svetlo a Slnko. Prebuď svetlo a Slnko v sebe a žiar. POSTAV SA DO ČELA seba samého. Ty vieš, čo je pre teba správne, buď sebou samým. Premieňaj aj malými krokmi svoje túžby na potreby a plň si ich. Aj v dobe núdzového stavu máš možnosti. NOVÝM VECIAM sa otvor. Pamätáš na Pipi Dlhú Pančuchu? "To som nikdy nerobila, to mi určite pôjde." A tak skôr, ako povieš - neviem, nechcem, nechápem, nie-nie, neurobím, hľadaj, ako hovoriť životu ÁNO. ROB PRVÉ KROKY k spojeniu, pochopeniu, súzneniu so svojimi milými i celým svetom. Nečakaj, čo urobí iný. Preber zodpovednosť a urovnaj, zharmonizuj svoje vzťahy. Myšlienkou, slovom, činom - vyber si taký spôsob, ktorý ťa osloví. Nastupuje jar so silou života, silou rastu - čo zaseješ, to vyrastie.

VITAJ, nová sila prvého znamenia zveroKRUHu.