Z POKLADOV INDIGOVEJ čelovej čakry sa vynorila najprv intuícia, ale prehlasovala ju schopnosť vnímať súvislosti. Parádna schopnosť. Prichádza k tebe, ked máš otvorené tretie oko. Pozor však, nie sú to len akési dvierka na chlieviku, ktorým oko pozerá. Dvoma očami totiž pozeráš naplno do vonkajšieho sveta, tretím okom naplno do svojho vnútra. Žiadne producírovanie do matrixu. Tichá múdrosť videnia tretím okom. A prináša poklady.

...a vidíš súvislosti naprieč životom, naprieč rodom, naprieč históriou ľudstva. Vieš, že keď pohne motýľ krídelkom na Podunajskej nížine, v Tatrách sa strhne vietor. Vieš, že keď sto opíc sa naučí piť kávu, budú ju piť všetky opice. Vieš, že keď budeš odmietať počuť to, čo ti je nepríjemné, v starobe budeš hluchý. Vieš, že keď... Chápeš, prečo sa tak deje a ostávaš v pohode. Vidíš príčinu, rozumieš dôsledkom.

Si ako vlčí bôb, po novom lupina. Pevný v koreňoch, ohybno-kreatívny v stonke, krehký vo výraze a kvet krôčik po krôčiku sa rozvíja, silnie, vonia... vrchné kvietky sú napokon veľmi jemné, no stále sa ťahajú i otáčajú za svetlom, za Slnkom. Sú ako dve dlane spojené v modlitbe. Šiesta čelová čakra ti tak otvára pohľady nielen do vnútra seba samého, ale najmä do božej záhrady. Tiché zázraky sa dejú.