ODVAHA ŽIŤ INAK - slová, ktoré na mňa mrkli v utorok. Prvé bolo síce slovo boj, lebo k utorkovému dňu patrí Mars, ale rozum povedal, že boja je dosť. Treba inak. Na opačnej strane martických vlastností je odvaha a okamžite sa spojila so životom.

ODVAHA ŽIŤ INAK je momentálne témou všetkých dní, utorok ti dáva silu aj tak naozaj urobiť. Potrebuješ jediné - rozhodnúť sa ostať v priestore spojenia. Pre teba to znamená cez dôveru ísť cestičkou k šťastiu, k radosti, k svojej sile, k múdrosti... až pokľakneš pri studničke so živou vodou.

A o rozprávkovú živú vodu hráš v tomto čase! Dokážeš si z nej načrieť a spojiť sa so životom s jasným ÁNO?

 

Dokážeš s jej silou rozpustiť mnohé z toho, čo ubližovalo doteraz tebe, tvojim milým, čo ubližovalo životu okolo teba i celej Zemi, celému vesmíru? Rozhodni sa pre zmenu, ukončenie, transformáciu. Zvoľ si svoj rituál ukončenia a s vďakou ukončuj, ukončuj, uvoľňuj.

Otvor sa novému životu s odvahou odteraz žiť inak. Koronavírusové opatrenia sa začínajú uvoľňovať, uvoľni sa i ty do múdreho, šťastného žitia, proti ktorému nebude nič v tebe ani mimo teba namietať. Nech ti je spomienka na koronavírus pripomienkou, že život sa nedá "očúrať", že Vesmír si ťa aj tak raz-dva uprace, keď zas vbehneš do starých poškodzujúcich koľají.

Máš odvahu žiť inak? Máš! Alebo máš na výber, rozhodnutie je na tebe, odvaha žiť inak však na teba už žmurká...