BUĎ SPIEVAŠ, ALEBO s....š. Ospravedlňujem sa útlocitným bytostiam za správne dosadené posledné slovo prvej vety, no štvrtkový Jupiter v spojení s dnešným novom v Býkovi ma takto motivovali. Preberám osobnú zodpovednosť a v tejto situácii si za vetičkou stojím. Ako som sa k nej dostala?

Štvrtkový Jupiter ti ponúka všetky možnosti od plusových po mínusové, od radosti z učenia, od tvorivosti a šťastia..., až po "roztekanosť", poživačnosť, duchovnú pýchu... Dáva ti všetky možnosti, ty vyberáš.

Nov v Býkovi ťa vedie do stability, zužuje cestičku napriek tomu, že má rád šťavnatú trávičku, svoj komfort, luxus, všetko však vo svojom! úzkom priestore a so všetkou zodpovednosťou za svoje rozhodnutia.

A ty? Viem, že si celý život vyberáš z Jupiterovej hojnosti, máš možnosti, užívaš, máš krídla, letíš. Občas sa zastavíš, nadýchneš a nabudený ideš ďalej. Vieš, o čo v tejto hre hráš? O posledný výdych.

 

Každým dňom, každý krokom, každou činnosťou či nečinnosťou, každým rozhodnutím, každou radosťou či smútkom, každou dôverou či strachom hráš o svoj posledný výdych. Jupiter s ostatnými planétami, so všetkým znameniami zverokruhu ti celý tvoj život ponúkajú príležitosti na učenie, tvorenie, rast, ale i "dôvody" na stagnáciu, nedôveru, prázdnotu. Vyberáš ty tak, že buď pred dverami na druhý breh stojíš pokojne a duša spieva, alebo sa pos....š. Vieš o tom, však?

Vyberaj múdro už teraz, nech tvoja duša pred posledným výdychom spieva, nech sa v danú chvíľu radostne uvoľní z tvojho tela cez korunnú čakru, cez tvoju kráľovskú korunu, ktorú celý život pripravuješ správnym žitím na to, aby tvoja duša šťastne letela do Svetla. Nech sa tak stane.