Z POKLADOV INDIGOVEJ šiestej čakry po druhýkrát a vyberám poklad, ktorý viem pomenovať niekoľkými slovami. Ide totiž o vytváranie pozitívnych obrazov budúcnosti. Možno by som ho mohla nazvať aj denným snívaním s otvorenými očami, alebo predsa len jedným slovom - predstavivosť podporenú intuíciou. To sú všetko poklady čelovej čakry.

Ostávam pri prvom pomenovaní - Vytváranie Pozitívnych Obrazov - VPO. Dôvod? VPO má veľký vplyv na našu prítomnosť i budúcnosť. Prítomnosť okorení, dá jej šmrnc, teba naladí, zdvihne vibrácie, dodá silu, ty žiariš, budúcnosť pripravená, budúcnosť žiari... TVORenie na mentalnej úrovni, do ktorého sa premietajú tvoje osobné energetické a spirituálne skúsenosti z tvojho rodu i tvojich minulých zrodení.

Poďme do praxe. Prebehla ti kedysi v detstve predstava, že budeš učiteľom a povedieš žiakov do múdrosti? Cítil si túžbu v špiku kosti? Možno si v dospelosti učiteľom, kňazom, inšpirátorom, lektorom...

V tínedžerskom veku si si zapísal do tajného denníka, že chceš precestovať svet a cítil si jeho vôňu v rôznych krajinách Zeme? Možno si v dospelosti cestovateľom, nadšeným turistom i objavovateľom, vedcom študujúcim rôzne ekosystémy sveta, zberateľom skaliek a mušličiek zo všetkých pláží sveta...

Túžil si v detstve túžil po teplejšom objatí, po väčšom porozumení, väčšej pozornosti... ako sa ti dostávalo z tvojho pohľadu v rodnom hniezde? Bola to živá túžba? Možno máš teraz veľkú rodinu a objatia svojich detí si naplno užívaš. Možno máš veľkú rodinu celého svojho sveta a užívaš si objatia cez pochopenie, pozornosť, lásku iných ľudí.

Mám návrh želania do našich dní. Ber, neber podľa tvojho nastavenia, podľa tvojej dôvery, súcitu, intuície. Mám jednoduchý návrh želania, ktorý si môžeš sprítomniť, uvedomiť hocikedy vo svojom čase a podporiť svojou predstavivosťou: NECH SÚ VŠETKY BYTOSTI ŠŤASTNÉ.