Milí priatelia, pozývame Vás na 9. pokračovanie cyklu etikoterapeutických meditácií so živou hudbou Vladimír Červenák & MAOK.

Utorok 26. máj 2020 o 20.00 tu.
Krédom cyklu 12 meditácií zo školy etikoterapie Advaita je prejsť bezpečne a dôstojne otrasmi krízy, ktorá zatriasla našimi životmi. Meditáciami prejdeme procesom transformácie ustráchaného a bezmocného ega k vedomej existencii slobodne sa rozhodujúcej bytosti, ktorá je posilnená v zodpovednosti za svoj život.
Budeme pracovať s online sviečkou, ale môžete si pripraviť aj svoju, a tiež vonné tyčinky, meditačné vankúšiky a čokoľvek, čo Vám pomôže naladiť sa na vnútorný svet.

Témou deviatej meditácie "DOTÝKAM SA DYCHOM - tvorivosť" je sila slova manifestovaná cez srdce. Ukončenie strachu a nedôvery, jasným áno životu, sa manifestuje ako integrita myšlienok, slov a činov. Srdce sa prejavuje cez tvorivosť, kreativitu, integritu a autentickosť. V priestore odporu sa hnev, bezmocnosť a ľútosť menia na lži, klamstvá a masky. Figovým listom zakrývame zahanbenie nahoty duše. Hmla ako závoj nevesty zahaľuje našu schopnosť vidieť seba pravdivo. Odhodlanie ukončiť sebanenávisť vedie k dôvere v celok, ktorého sme súčasťou. Pocit radosti prináša svetlo do srdca, ktoré sa napája na zdroj sily. Dôverujúce srdce je prameňom večnej tvorivosti. Myseľ i jazyk hovoria rečou srdca. Srdce dýcha vyžarovaním lásky, dotýka sa dychom slov.

Precítime, že sme tvorivou silou, nadanou schopnosťou milovať a tvoriť v záujme celku, ktorého sme súčasťou.

Tešíme sa na Vás, na nás :)
S láskou,

Vladimír & Maok & Nell

www.advaita.sk tvoriť v záujme celku, ktorého sme súčasťou.

www.maok.sk