SADAJ NA VLNU A SVIEŤ. Napoj sa na svoju silu, pohľad zameraj k sobotňajšiemu Slnovratu a či prší, či svieti Slnko naplno, či spoza mrakov, ľahučko leť v svojej sile a svojich možnostiach k nemu.

Priprav sa na slnovratový deň teraz. On totiž neprichádza v presnú hodinu presný deň, on tak vrcholí. Ide však plynulo, pomaly, aby si jeho silu zvladol, aby sa tvoje telo, tvoja duša naň pripravili. Ako? Napríklad i tak, že si si vedomý
svojho vnútorneho Slnka, ktoré symbolizuje solárny plexus. Miestečko tvojho osobného, intímneho Slnka. To zažni a nechaj svietiť v sebe.

Zažni ho napojením na korene rodu, zažni ho silou RAdosti a vôľou v RAdosti žiť. Zažni ho tancom svojej vnútornej ženy v pevnom náručí vnútorného muža. Tanec. Slnečný tanec RAdosti. Božský tanec v tvojom vnútri.

Nečakaj do Slnovratu, urob tak teraz a rob tak každý deň. Slnovrat potom privítaš v plnej RAdosti každej bunky svojho tela a tvoja duša bude spievať. Tvoje vnútorné Slnko bude svietiť a hriať. Slnovrat v tebe. Návrat Slnka do tvojho vedomia. Ono od teba však nikdy neodišlo. Stale je s tebou, len ty naň občas zabúdaš... spomeň si, napoj sa a svieť.