Milí priatelia,

hlásime sa s ďalšou témou z cyklu mužsko-ženských rozhovorov Z PRAMEŇOV ETIKOTERAPIE už v stredu  26. augusta 2020 o 20.hodine.  V premiére otvárame deviate stretnutie s pohľadmi do etikoterapie, ktorá nás  baví, a teraz bude o PRIJATÍ. Rozhovoríme sa o stavoch, keď vieme alebo nevieme určité situácie, príbehy, ale aj konkrétne rodičov, partnera, deti či ďalších ľudí prijať. Pozrieme sa teda spolu na  situácie,  v ktorých sme rozpoznali, že sa nachádzame v priestore odporu,  alebo v ktorých  nevidíme riešenia či možnosti, alebo ich prijímame s vnútorným odporom, neuvedomujúc si, že sme si ich vlastne spôsobili sami. Dôsledky prijatia či neprijatia sa premietajú do kvality nášho života.

KDE NÁS NÁJDETE?

Streemovať budeme prenos na stránke www.advaita.sk a tiež na kanáli: Vladimír Červenák YouToube.

Ak nám chcete položiť otázky už teraz, môžete poslať mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo do správy na sociálnej sieti.

Podporte nás, prosím, odberom. Budete informovaní o nových videách na našom kanáli. Vopred ďakujeme i za finančnú podporu vo forme darov, pomáhate nám tvoriť pre vás obsah, ktorý má zmysel. Platobné údaje nájdete v kontaktoch na https://www.advaita.sk/kontakt Tešíme sa na spoločné chvíle.

S láskou VladimíR a SaritA