SOM BYTOSŤ OTVORENÁ zmenám, ktoré prirodzene prichádzajú. Prijímam život so všetkým, čo prináša. Oceňujem tichou vďakou a s teplom v srdci jeho dary, rozumiem výzvam, ktoré sú šité špeciálne pre mňa ihlou osudu. Cítim, vidím, viem, že žijem najlepší život. Ten svoj.

Prijímam svoje zrody i úmrtia, prijímam pády i pochybenia, prijímam svoje talenty i požehnania, prijímam daždivý deň, Slnko na horách i v duši, objatia detský rúk, svoju rodinu i rod, teplo priateľstva. Prijímam náruč života v jeho plnej pravdivosti.

Prijímam seba so všetkým, čo som si priniesla do vienka na tento svet. Prijímam i s tým, čo som si niekedy niekde vybrala, čo si tu a teraz vyberám. Prijímam svoj rast i svoje zastavenia, prijímam rýchle diaľnice života i jeho slepé uličky.

Prijímam tu a teraz bez výhrad svojich rodičov, svoje detstvo, dozrievanie do rokov s výhliadkou smrti. Prijímam život i smrť. Prijímam kolobeh života i kolobehy životov. Je mi cťou byť v ich strede v pokoji a mieri. Je mi cťou žiť život zázračný. Ďakujem.

S láskou DagmaRA Sarita