Srdcové záležitosti sú témou aj 39. stretnutia v rámci cyklu K prameňom etikoterapie a radi sa my dvaja – VladimíR a SaritA – do nich ponoríme, aby sme vytiahli poklad. Tým pokladom je v tomto vysielaní havajská technika hoo ponopono, jej správne vyslovovanie i správne používanie. Kedy?

                    V stredu 22.6.2022 o 20. hodine

Vo vysielaní sme už hovorili o odpustení, ale na žiadosť našej poslucháčky sa k nemu vraciame cez techniku hoo ponopono. Požiadala nás totiž, aby sme o nej hovorili, pretože potrebuje hlbšie porozumieť jednotlivým krokom. Správne predpokladá – keď porozumie, hoo ponopono dosiahne novú silu, ktorá robí zázraky v uvoľňovaní napätia vo vzťahoch.

Pri rozprávaní sme podčiarkli aj to, že havajská technika je tiež technikou, ktorá malými, efektívnymi krokmi uvoľňuje cestu do sebavedomia aj sebalásky. Ako? Započúvajte sa, veríme, že niekoľko nových možností alebo súvislosti postrehnete, či už s hoo ponopono vedome pracujete, alebo ho len teoreticky ovládate.   

Ak chcete aj vy položiť svoju otázku, predložiť svoj príbeh či dať nám spätnú väzbu, nech sa páči, píšte na  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Rozhovor vysielame v premiére na kanáli YouTube, konto Vladimír Červenák a tiež na www.advaita.sk

Tešíme sa na spoločné chvíle.

S láskou VladimíR a SaritA