Pre krátky rozhovor z  cyklu rozhovorov K prameňom etikoterapie sme si vybrali tému NEBO, PEKLO, RAJ . Kedy máme premiéru?

V stredu 1.2.2023 od 20.h

Poznáš hru pripravenú zo štvorčeka papiera, v ktorej sa rozhoduješ, ktorou cestou pôjdeš? Vyberáš si medzi nebom, peklom a rajom. Rovnako aj v živote si vyberáš, či pôjdeš cestou nebies, to znamená v súlade s etikou žitia, cestou srdca, cestou spojenia do celistvosti, alebo ostávaš v utrpení cez nedôveru a strachy. Presne o týchto možnostiach sa rozprávame, a naše slová sa dotýkajú cesty životom i cesty na druhý breh.

Silná téma o pozemskom živote, či v ňom žijeme svoje nebo či peklo, alebo raj. Rozhodujeme my v prítomnosti svojimi postojmi, pocitmi, myšlienkami, žitím. A pridávam citát od francúzskeho filozofa Jean Jacques Rousseau, ktorý s témou súznie: 

Srdce človeka je jeho rajom i peklom. 

Máte k téme otázku? Pokojne nám ju napíšte na nižšie zverejnenú mailovú adresu. Rovnako môžete predložiť svoj príbeh či dať nám spätnú väzbu. Nech sa páči, píšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Rozhovor vysielame v premiére na kanáli YouTube, konto Vladimír Červenák a tiež na www.advaita.sk

Podporte nás, prosím, odberom, budete informovaní o nových videách na našom kanáli.

Tešíme sa na spoločné chvíle. S láskou VladimíR a SaritA