Premiéra v stredu 7.6.2023 od 20.h,

Cyklus K prameňom etikoterapie s Vladimírom a Saritou je pravidelný zvyčajne raz za mesiac vedený 30-minútový rozhovor, v ktorom postupne otvárame témy týkajúce sa energetického systému človeka a s ním súvisiaceho zdravia, schopnosti vytvárať kvalitné vzťahy a žiť život v pochopení, RAdosti a ľahkosti.

O lupienkoch kvetu pýchy, ktorý má päť okvetných lístkov, sme hovorili v predchádzajúcich vysielaniach. V 52. vysielaní rozdebatujeme seba spochybňovanie, seba nenávisť, seba odmietanie, seba opúšťanie a seba manipuláciu tak, že uvidíme, čo sa „vďaka“ týmto programom deje vo vzťahoch a ako rozpoznávanie pravdy o sebe samom vedie k manifestácii múdrosti, dôstojnosti a k cnostiam. 

Máte k téme otázku? Pokojne nám ju napíšte na nižšie zverejnenú mailovú adresu. Rovnako môžete predložiť svoj príbeh či dať nám spätnú väzbu. Nech sa páči, píšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Rozhovor vysielame v premiére na kanáli YouTube, konto Vladimír Červenák a tiež na www.advaita.sk

Podporte nás, prosím, odberom, budete informovaní o nových videách na našom kanáli.

Tešíme sa na spoločné chvíle. S láskou VladimíR a SaritA