Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
 
 
skype: radoslava.honkova
 
mobil: 0905 941 819
 
Pôsobím ako etikoterapeutka, tlmočníčka detského správania, lektorka rodičovských a ženských kruhov a sprievodkyňa prechodovými obradmi.
 
Špecializujem sa na aplikáciu etikoterapie školy Advaita Mgr. Vladimíra Červenáka v kontexte rodiny a výchovy formou prednášok, besied, individuálnych konzultácií. Prepájam ju s poznatkami zo psychológie a z vlastnej praxe. Vediem semináre Etikoterapie. Princípy, zručnosti a metódy Etikoterapie využívam i v zážitkových seminároch Cyklická žena na odhaľovanie mentálnych sebapoškodzujúcich programov.
 
Vo svojej konzultačnej práci využívam najmä terapeutický rozhovor, duchovnú numerológiu podľa Lívie, konštelácie so zástupnými figúrkami a niektoré regresné techniky školy Andrey Stünkel.
 
Pôsobila som ako učiteľka angličtiny na ZŠ. Následne som začala pracovať ako lektorka v súkromnej jazykovej škole. Od roku 2002 učím deti a som autorka projektu BABY ENGLISH - angličtina s rodičmi pre deti od 6 mesiacov. Organizujem stretnutia rodičov "Rodičovské PELE-MELE."  Som autorkou série článkov o Etikoterapii vo svete detí a rodičov.