Milí priatelia,
pozývame Vás na 3. pokračovanie cyklu etikoterapeutických meditácií
Vladimír Červenák & Martin Maok Tesák

NAŽIVO YOUTUBE MAOK 

Krédom cyklu 12 meditácií zo školy etikoterapie Advaita je prejsť bezpečne a dôstojne otrasmi krízy, ktorá zatriasla našimi životmi. Meditáciami prejdeme procesom transformácie ustráchaného, zneisteného, bezmocného ega k vedomej existencii slobodne sa rozhodujúcej bytosti, ktorá je posilnená v zodpovednosti za svoj život.

14. 04. 2020 meditácia č. 3: Nádych je dar - HODNOTY

Témou meditácie Nádych je dar - Hodnoty, sú hodnoty ako míľniky na ceste k pokojnému dychu. Pokojný dych upokojí srdce. Pokojné srdce precíti súcit. Súcit nás pozdvihne do pokojnej mysle. Prejdeme spolu hlbokým rozpoznaním našich vedomých aj nevedomých hodnôt, toho, čo nám je drahé a cenné. Čoho sa pevne držíme a niekedy na tom aj lipneme. Objavíme a rozpoznáme či deklarované hodnoty sú aj hodnotami, ktoré naozaj žijeme. Preliečime vnútorný konflikt medzi deklarovanými a prežívanými hodnotami. Prinesie nám to pokoj a pole možností sa otvorí, narastie v nás pocit osobnej slobody.

Sloboda možnosti a pokoj nás posunie bližšie k celistvému, pravdivému pohľadu na seba. Tak sa dostaneme bližšie k úplnému, pocitu naplnenia - Advaity - nie dvojnosti. Zjednotené pole vedomia nás pozdvihne do pocitu vnútornej blaženosti bez vonkajšej príčiny.

 

Téma č. 1 V prvej téme sme sa venovali koreňom, napojeniu na vedomie predkov, odpusteniu a prijatiu rodičov, ktorí sú vstupnou bránou k energii predkov.

Živé vysielanie sa uskutočnilo 31.3. a záznam nájdete tu: https://www.youtube.com/watch?v=HPHyDiFegLQ&t=2130s

Téma č. 2 V druhej téme sme sa venovali: Sebaprijatiu, sebaodpusteniu a prijatiu vlastnej osobnej histórie. Precítili sme vďačnosť za sebaodpustenie a za dary, ktorých sa nám dostalo aby sme mohli kráčať dôstojne ďalej na ceste za celistvosťou bytia.

Živé vysielanie sa uskutočnilo 7.04. 2020 a záznam nájdete tu: https://youtu.be/JBbOvRC3cyU

Tešíme sa na Vás, na nás :)

Vladimír & Maok & Nell

www.advaita.sk  www.maok.sk