Z POKLADOV ORANŽOVEJ druhej čakry vyberám RAdosť a rada slovíčko píšem s veľkým RA. RA ako Slnko, RA ako jeho oranžová farba pri východe, RA ako RAdosť zobúdzajúca sa s každým novým dňom, RA ako život. Vôľa žiť je síce "záležitosťou" tretieho energetického centra, no jej chrumkavé, šteklivé, vášnivé nastavenie sa rodí v oranžovej.

V oranžovej sa okrem RAdosti nachádza šťastie i pocity viny, spontánnosť i pudovosť, sexualita a tvorivosť v zmysle dať podnet niečomu novému - dať príležitosť narodiť sa dieťatku, ale i konať skratovo. Aj áno, aj nie ako dôsledok duálneho sveta.

Rozhodni sa práve dnes vybrať z oranžovej RAdosť. Jednoducho sa na ňu nastav, nech tvoje oči, nech tvoje srdce ju vidia všade, aj v tebe. Potrebuješ podnet? Spomeň si, kedy si sa naplno šťastne smial. Precíť to smiechové uvoľnenie a začni sa práve teraz usmievať - roztiahni pery do širokého úsmevu - nahlas sa zasmej. Ha, ha, ha, hi, hi, hi, ho, ho, ho... Zabudni na kontrolu, ktorá ťa oslabuje, ha, ha, smej sa ako dieťa, hi, hi, pošli svoj smiech do svojho sveta, ha, ha, svet gombička hi, hi. Pocikal si sa od smiechu? Ha, ha, ha.

Uvoľnením cez smiech, RAdosť, TVORivosť si otváraš cestu ku kvalite svojho žitia. Mňam. Nauč svoje telo usmievať sa, smiať sa bez príčiny, RAdovať sa zo všetkého, z každej príležitosti, aj z tej, ktorá sa na prvý pohľad zdá náročná. RAdosťou sa uvoľníš, náročnosť rozpustíš a možnosti k tebe prídu.

Nech je teda tvoj i môj svet dnes plný RAdosti, smiechu, kreatívnej tvorby, plný silných pocitov šťastia, plný vášne a krásneho milovania. Usmievaš sa? Zasmej sa, ha, ha, hi, hi...