Z POKLADOV ORANŽOVEJ po druhýkrát. Vyberám TVORivosť ako uvoľnenie, ako liečenie z negatívnych emócií a vlastností, ako proces spojenia so sebou samým, ktorého výsledkom je RAdosť a šťastie.

Cítiš krivdu, hnev? Prekáža ti pocit, že ti "niekto berie" slobodu? Ideš do nespokojnosti, hnevu, agresivity? Chceš sa liečiť z rozchodu, rozvodu, zo závislostí? TVOR a proces TVORenia ťa môže liečiť, podporiť, prejdeš ním premenou, ako sa z NEtvora môže stať šťastný TVOR.

◇ nakresli obrázok, mandalu, vymaľuj do nich svoju bolesť, nespokojnosť, žiarlivosť... vymaľuj relaxačnú maľovánku a výtvor s vďakou odovzdaj ohníku, vode či zemi.
◇ okruhliakom na hladine vody vytváraj kruhy. Pozoruj, ako sa zväčšujú, rastú, vytvárajú s odrazom z okolia nové a nové obrazy.
◇ poukladaj drevo na dvore, urob kamennú hrádzu na vode a potom ju rozober, vyklepkaj píšťalku, ktorá môže vydávať nádherné zvuky alebo môže ostať ticho. Nezáleží teraz na výsledku, ide o proces TVORenia, ktorý prináša na konci uvoľnenie, radosť, smiech.

◇ žena, vytvor si nežný opasok, náhrdelník z korálikov, špagátikov, látky, prírodnín... zíde sa pri žltej tretej čakre.
◇ muž, vytvor si opasok sily či mužský náramok z materiálov, ktoré ťa oslovia... zíde sa pri žltej tretej čakre.

Tvor, tvor, tvor, ľudský výTVOR. Ty si tiež výsledkom tvorenia v druhej čakre, a tak sa poďakuj za svoju existenciu jej autorom, svojim rodičom. Vytvorili nádherný "obraz" - TEBA, ľudskú bytosť.