Z POKLADOV ORANŽOVEJ druhej čakry sa hlásim po tretíkrát a vynášam na svetlo špeciálnu druhočakrovú tému: tehotenstvo i nenarodené dieťatká. Veľká, veľmi veľká téma, ktorá má dlhotrvajúce dôsledky. Zároveň pripomínam, že výsledkom spojenia i tvorenia v druhom energetickom centre, v oranžovom poklade je RAdosť a šťastie.

◇ spomínaš si na okamih, keď si sa dozvedel, že budeš otcom, maminou?
◇ aké prvé pocity ťa zaplavili? Strach, či rodičovskú úlohu zvládneš? Prišiel úľak, či to dáš? Máš z prvého pocitu pocity viny? Stíš sa, vráť sa k tým pocitom a či si mamka, či otec v predstave alebo z očí do očí sa svojmu dieťaťu ospravedlň. Urobíš veľmi veľa pre svoj pokoj a jeho šťastný rast.
◇ stratili ste, rodičia, dieťatko skôr, ako sa narodilo? Poďakujte mu za tento dotyk s vami. Poďakuj mu, žena, že si práve teba vybralo pre prvú skúsenosť vo fyzickom tele, že si bola jeho prvou "postieľkou".

◇ obaja ho príjmite vo svojom srdiečku za svoje, venujte mu modlitbu, pošlite požehnanie, lásku, radosť, šťastie. Momentálne máte každý z vás inú cestu, no vystlite si ju teplom ľudského srdca. Urobíte veľa pre pokoj duše dieťatka a pre váš šťastný život i pre šťastný život vašich narodených detí.
◇ všetko so všetkým súvisí. Téma detí je prvotná záležitosť druhej čakry, no silno ovplyvňuje všetky energetické centrá. Tvoj postoj k narodenému či nenarodenému dieťatku ovplyvňuje teba na mnoho zrodení. Tvoje prijatie narodeného či nenarodeného dieťatka ovplyvňuje kladne alebo záporne vzťahy v rode medzi dospelými a deťmi. Môže blokovať rodenie detí na celé generácie, alebo požehnávať rod cez detí.
◇ znovu máš ty, božie dieťa, na výber, či príjmeš s láskou to, čo do tvojho života prichádza, aj narodené či nenarodené deti.

Šťastný a RAdostný deň.