Z POKLADOV ŽLTEJ vyberám silu v dvoch baleniach. Pre mužov v modrom, pre ženy v ružovom. Ba v troch - ešte v jednom spoločnom s nápisom HOVORIŤ ŽIVOTU ÁNO.

S darom HOVORIŤ ŽIVOTU ÁNO sme sa narodili všetci. Je to dar od Boha a máme možnosť ho s úctou hýčkať, mojkať, žiť, vďaka nemu rásť, vďaka nemu sa učiť ďakovať. Áno tvojmu životu, áno môjmu životu, áno životu všetkých bytostí. Je to vzácny dar, jedinečný. Miluj ho, lebo nevieš, či a kedy ešte taký dostaneš.

S modrými a ružovými balíčkami si to občas zamiešame. Muži siahnu po ružovom a strácajú svoju mužskú silu, ženy s modrým naberajú mužské spôsoby. Nie orientáciou, ale často výzorom a najmä spôsobom, ako myslíš, hovoríš, konáš. Ak sa tak deje, poďakuj, že už vieš, s akým zámerom si prišiel na Zem: muž stať sa mužom, žena vplávať do ženskej polarity. Jednoduché, však? 

Život ti však ukazuje pravdu o sebe samom. Kde si práve teraz práve ty?

PS: po raňajšej modlitbe v sange cez ZOOM a po napísaní tohto textu o tretej čakre som absolvovala s Vladkom ešte  úžasný rozhovor. Silne nádherný pocit ostal vo mne cez jeho slová, že ŽIVOT JE TANEC DUALITY a energetické oblasti zápletame v ňom ako vianočku - začíname spojením v spiritualite, ako keď začínam pliesť vianočku, jej začiatok spojím. Potom vezmeme prúd mužskej z energerickej oblasti, potom prúd ženskej z emočnej a zas prúd mužskej z mentálnej. Konce vianočky spojíme vo fyzickom tele, v ktorom je v harmónii mužská i ženská energia. Moja vnútorná žena tancuje s mojím vnútorným mužom. Mňam - fajná vianočka. Moja duša spieva, spievajme spolu.