Milí priatelia,

pozývame Vás na 8. pokračovanie cyklu etikoterapeutických meditácií so živou hudbou Vladimír Červenák & MAOK.

Utorok 19. máj 2020 o 20.00 tu.

Krédom cyklu 12 meditácií zo školy etikoterapie Advaita je prejsť bezpečne a dôstojne otrasmi krízy, ktorá zatriasla našimi životmi. Meditáciami prejdeme procesom transformácie ustráchaného a bezmocného ega k vedomej existencii slobodne sa rozhodujúcej bytosti, ktorá je posilnená v zodpovednosti za svoj život.

Pri meditácii budeme pracovať s online sviečkou, ale môžte si pripraviť aj vlastnú a samozrejme rôzne vône, meditačné vankúše, alebo čokoľvek čo Vám pomôže sa naladiť na svoj vnútorný priestor.

Témou ôsmej meditácie „DÝCHAM SRDCOM - láskavosť“ bude prebudenie dôvery v srdci. Dýcham srdcom, som človek a moje srdce sa otvára životu. Vzdávam sa smútku, prepúšťam ľútosť a žiaľ. Otvorené srdce je láskavé, pokojné a svieti do temnoty nevedomosti, utrpenia a bolesti. Smútok sa v brieždení rozpúšťa. Súcit je svetlom pre trpiacich. V bezpečí chrámu duše, domova otváram srdce pokoju, láske a súcitu. Tu pozorovateľ, pozorovaný a proces pozorovania sú Jedno. Spojený v kvete života dýcham v rytme svojho láskavého srdca, ktoré ma vedie po rokoch blúdenia domov. Môj dych a rytmus srdca sú v jednote s dychom vesmíru, s dychom Božím.

Precítime, že sme tvorivou silou, nadanou schopnosťou milovať a tvoriť v záujme celku, ktorého sme súčasťou.

Tešíme sa na Vás, na nás :)
S láskou,

Vlado & Maok & Nell
www.advaita.sk
www.maok.sk