Tiene budú na programe večera v cykle K prameňom etikoterapie v stredu 1.7.2020 od 20.hodiny. Zvyčajne ich dobre vidíme u suseda, ale u seba len ťažko, alebo o nich tak trochu tušíme. Vidieť ich naplno dá zabrať. Prečo? ... pretože keď ide život v pokojných vodách, tieň si hovie za nami, vedľa nás, v nás a nepotrebuje sa prejaviť. Len pozoruje a ukladá do svojej presnej počítačovej pamäte, čo všetko nám bude treba raz otvoriť, na čo všetko si budeme musieť posvietiť, keď sa on – osobný a múdry tieň – dostane k slovu.

K slovu sa dostáva vtedy, keď život naberá na obrátkach, keď prichádzajú prekážky, ťažkosti, problémy. Tieň vyskočí z tieňa a potom vidíme dosiaľ nevidené. Alebo aj nevidíme. Viac si povieme v rozhovore s Vladimírom.  

KDE NÁS NÁJDETE?

Streemovať budeme prenos na stránke www.advaita.sk a tiež na kanáli: Vladimír Červenák YouToube.

Ak nám chcete položiť otázky už teraz, môžete poslať mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., ale samozrejme bude možnosť aj počas vysielania priamo do chetu.

Podporte nás, prosím, odberom. Budete informovaní o nových videách na našom kanáli. Vopred ďakujeme i za finančnú podporu vo forme darov, pomáhate nám tvoriť pre vás obsah, ktorý má zmysel. Platobné údaje nájdete v kontaktoch na https://www.advaita.sk/kontakt Tešíme sa na spoločné chvíle.

S láskou VladimíR a SaritA