Milí priatelia,

pozývame Vás na 12. záverečné pokračovanie cyklu etikoterapeutických meditácií so živou hudbou Vladimír Červenák & MAOK.

Utorok 16. jún 2020 o 20.00

Krédom cyklu 12 meditácií zo školy etikoterapie Advaita je prejsť bezpečne a dôstojne otrasmi krízy, ktorá zatriasla našimi životmi. Meditáciami prejdeme procesom transformácie ustráchaného a bezmocného ega k vedomej existencii slobodne sa rozhodujúcej bytosti, ktorá je posilnená v zodpovednosti za svoj život.

Budeme pracovať s online sviečkou, ale môžete si pripraviť aj svoju, a tiež vonné tyčinky, meditačné vankúšiky a čokoľvek, čo Vám pomôže naladiť sa na vnútorný svet.

Témou dvanástej meditácie DYCHOM OBDARENÝ ODOVZDÁVAM SA – cesta - porozumieť zmyslu života v nekonečnej púti. Po dlhej ceste prichádzame do cieľa, na vrchol hory. Rozpúšťame zvyšky vedomia duality, ilúzie, systém bludných presvedčení. Prechádzajúc bránou celistvosti, vnímame nekonečný priestor bytia, cestu bez konca. Na vrchole hory, sťa víťaz, kráčame ďalej. Víťazstvo mení sa na úspech, úspechom je radosť bez vonkajšej príčiny. S pocitom celistvosti, úplnosti, naplnenia ľahkým krokom kráčame ďalej. Každý krok je pečatením dôvery životu. Ozvenou dôvery je vďačnosť. Sme dedičmi kráľovstva večnej blaženosti. Koruna na tvojej hlave svieti ti na cestu. Cesta končí v nekonečne. Vstúp do kráľovstva pokoja, kráľovstva hlbokého mieru. Vstúp bránou, ktorou neprejdú dvaja. Zomri, kým zomrieš a nezomrieš, keď zomrieš. Tajomstvo smrti v sebe ukrýva tajomstvo toho, Kto si. Obdarený dychom, odovzdávam sa v službe životu. Život dýcha za teba, nechaj ho dýchať, si BOHaTy. Jeden z vás bránou neprejde, zostane len jedno, Ty. Dúhovým mostom dostal si sa k sebe, si doma. Čím viac sa dávaš, tým viac cítiš. Čím viac cítiš, tým plnší je tvoj život, ktorým si. Večný pútnik na nekonečnej púti. Ďakujem, bolo mi cťou sprevádzať ťa kúskom tvojej cesty. Ďalej už kráčaš sám, len Ty a tvoje zrkadlá, ozveny..

Precítime, že sme tvorivou silou, nadanou schopnosťou milovať a tvoriť v záujme celku, ktorého sme súčasťou.

Záverom Vám za celý tím projektu ďakujem za podporu vyjadrenú odberom našich programov na YouTube, alebo finančným darom.

Ak vám meditácie pomohli prejsť týmto mimoriadnym obdobím ľahšie, splnili svoj účel a naša práca mala zmysel.

Ďakujem tiež sa vyjadrenú či aj zamýšľanú spätnú väzbu.

S úctou

Vladimír Červenák