Pokračujeme v mužsko-ženských rozhovoroch v cykle K prameňom etikoterapie témou Pohŕdanie v RODine. Kedy? Stretneme sa v premiérovom vysielaní

                 17.marca 2021 o 20. hodine

Tému pohŕdania vo vzťahoch sme načali vo februári. Pozreli sme sa najmä na pohŕdanie medzi partnermi. Téma je však oveľa širšia, takže sme ju zaradili aj v marci a pozrieme sa na pohŕdanie v rode i rodine. Už vieme z predchádzajúcich rozprávaní, že ignorácia, z ktorej vyrastá pohŕdanie, patrí medzi negatívne emócie. Ak sme  v ignorácii vytrvalí, ona prerastie do pohŕdania a pohŕdanie je už veľmi vysokým stupňom odmietnutia života. Vtedy už hovoríme životu nie.

V marcovom stretnutí si teda posvietime na to, ako sa pohŕdanie ťahá rodom a ako sa prejavuje v rodine nielen medzi partnermi, ale aj medzi rodičmi a ratolesťami, medzi dospelými a deťmi.   

Ak máte na danú tému otázky, prosím, pošlite ich na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Samozrejme, privítame všetky otázky, ktoré nám chcete položiť. Ďakujeme.

KDE NÁS NÁJDETE?

Streemovať budeme prenos na stránke www.advaita.sk a tiež na kanáli: Vladimír Červenák YouToube.

Podporte nás, prosím, odberom. Budete informovaní o nových videách na našom kanáli. Vopred ďakujeme i za finančnú podporu vo forme darov, pomáhate nám tvoriť pre vás obsah, ktorý má zmysel. Platobné údaje nájdete v kontaktoch na https://www.advaita.sk/kontakt

Tešíme sa na spoločné chvíle.

S láskou VladimíR a SaritA