Cyklus K prameňom etikoterapie s Vladimírom a Saritou je pravidelný zvyčajne raz za mesiac vedený 30-minútový rozhovor, v ktorom postupne otvárame témy týkajúce sa energetického systému človeka a s ním súvisiaceho zdravia, schopnosti vytvárať kvalitné vzťahy a žiť život v pochopení, RAdosti a ľahkosti.

Jubilejný 50. rozhovor je o kvete pýchy, ktorý má päť okvetných lístkov. Ide o sebaspochybňovanie, sebanenávisť, sebaodmietanie, sebaopúšťanie a sebamanipuláciu. Postupne rozvinieme všetky, o sebaspochybňovaní hovoríme

    v stredu 5.4.2023 od 20.h

O pýche sme už raz v cykle K prameňom etikoterapie hovorili. Nájdete tento náš rozhovor na webe pod názvom Pýcha pichľavá. Teraz zvedomňujeme pýchu a jej kvet na jemnejších úrovniach a zameriavame sa na sebaspochybňovanie. Že za ním nevidno, nepočuť, necítiť pýchu? Naozaj?  Započúvajte sa do rozhovoru a objavujte s nami.  

Máte k téme otázku? Pokojne nám ju napíšte na nižšie zverejnenú mailovú adresu. Rovnako môžete predložiť svoj príbeh či dať nám spätnú väzbu. Nech sa páči, píšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Rozhovor vysielame v premiére na kanáli YouTube, konto Vladimír Červenák a tiež na www.advaita.sk

Podporte nás, prosím, odberom, budete informovaní o nových videách na našom kanáli.

Tešíme sa na spoločné chvíle. S láskou VladimíR a SaritA