PIATOK, VENUŠA, LINKA DÔVERY. Venuša je tanečnica tvojho života, milenka, neha, koketnica, krásavica, vášeň, spojenie, rebelka i neposlušnica... Všetko máš i ty v sebe. Venuša totiž nie je vzdialená planéta, je to energia, na zafarbenie ktorej čakala tvoja duša pred narodením. Keď sa všetky planéty, znamenia, energie, sily a ich potenciál... namiešali tak, ako ona potrebovala, našla si dve milujúce sa duše a hups! išla do hmotného sveta.

Milovanie, vášeň, spájanie sa, užívanie i tvorenie máš teda v sebe, a tak pozvi dnes svoju vnútornú Venušu, aby sa prejavila, aby naplno žila so svojimi cnosťami aj vo výnimočnom stave súčasnosti, aby vytvárala LINKY DÔVERY. Dnes viac ako inokedy linky dôvery potrebujeme. Také naše, jedinečné, úprimné a venušanská energia v nás ich vie vytvárať. My ich vieme vytvárať, oživovať, žiť. Nech sa tak stane.

Nech dnes ožíva v nás dievčina plná vášne k životu, plná zvedavosti i sily kráčať ľahučko po rovnej i hrbolatej ceste, v slnku i daždi. Nech v nás ožíva dievčina s odvahou žiť svoje čisté túžby, žiť v úprimnom spojení sama so sebou i so svojím okolím. Nech v dôvere, že vždy sa všetko na dobré obráti, prepojí siete, aby linka dôvery fungovala v nás samých i navonok. Ako vo vnútri, tak i vo vonkajšom svete, ako v tebe, tak i okolo teba. Šťastný venušanský deň.