Sila muža, pravidelný unikátny 30-minútový rozhovor dvoch mužov na báze otázok a odpovedí na horúce témy týkajúce sa mužov, otcov, synov z pohľadu Etikoterapie, vysielaný v rámci cyklu K prameňom etikoterapie.

Naživo vysielame každú tretiu stredu, rozhovor vedú VLADIMÍR TĹČIK a VLADIMÍR ČERVENÁK.

Vysielame v premiére na kanály YouTube, konto Vladimír Červenák a tiež na www.advaita.sk.

Otázky a námety na rozhovor môžete písať na mailovú adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Streda 10. február 2020 o 20:00

Okruh tém 3. časti

1/Dnes sa na Facebooku rozbehli výzvy pre mužov. Muži vyzývajú iných mužov, aby sa prejavili a otvorene vyjadrili svoj hlas, svoj postoj k spoločenským udalostiam vo forme nahrávky.

Sú toto tí silní muži, ktorí opäť môžu tvoriť dobré časy, a začať tým, že otvorene a verejne vyjadria svoj postoj a názory k spoločnosti ?

A kde sú tí ostatní silní muži ? Čo potrebujú, aby sa začali zaujímať o ľudí a spoločnosť, a žili 4 univerzálne princípy (autentickosť, zodpovednosť, integritu a obohacovanie), a nielen hrou, zábavou, koníčkami ? Ako ich môžeme v tom podporiť ?

2/ Mal som rozhovor s priateľom, ,,Aký je rozdiel medzi prejavmi mužskej sily, a jemným a drsným prejavom ?

,, Ako to vnímaš z hľadiska etikoterapie ? V dnešnej dobe vychovávajú chlapcov viac matky ako otcovia, a tým je často potláčaná taká drsná sila a vyzdvihovaná jemná sila. Môže to byť jeden z dôvodov, prečo ženy pohŕdajú mužmi a vnímajú ich ako slabých ?

Tak kde a ako v súčasnej dobe, môže muž prejaviť aj drsnú mužskú silu, aby žena cítila tú energiu a bolo to niečo viac, ako len zvládanie jej emócií a výziev ?

Jozef Mihalisin

poslané
pred 3 hodinami

Podporte nás, prosím, odberom, budete informovaní o nových videách na našom kanáli.